Zilvervisjes bestrijden in Wijchen ☎ 024-2042385

Zilvervisjes laten bestrijden in Wijchen

Last van zilvervisjes in Wijchen:
Zilvervisjes en ander ongedierte kunnen voor veel overlast zorgen in uw huis of bedrijf.
ziet u veel zilvervisjes op een plaats , dan is de kans groot dat daar de route naar het zilvervisjesnest is, het nest is onopvallend , en zit vaak op een rustige plek, onder een koelkast, achter de keukenkastjes, of een grote vaas, boven op zolder, etc etc.
Bel nu 024-2042385
Zilvervisjes kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen of een allergische reactie veroorzaken, zoals een loopneus en tranende ogen. Daarnaast kunnen zilvervisjes boeken, behang, muren of kleding aantasten. Het is absoluut vervelend om ze tegen te komen in uw huis of bedrijf. De zilvervis is vooral een teken dat er sprake is van een te hoge luchtvochtigheid in een ruimte. Zilvervisjes houden nou eenmaal van warmte en vocht. In 85% van de gevallen zijn deze kleine insecten dan ook te vinden in de keuken, zolder of badkamer. In nieuwbouwwoningen bevinden zich vaak veel zilvervisjes vanwege de nog vochtige muren en het gebruikte hout. Zilvervisjes eten graag voedselresten en schimmels. Tevens is de Zilvervis verzot op papier, dus als er karton, behang of boeken in de buurt zijn, zullen ze zich hierop uitleven. De zilvervis eet graag koolhydraten, zoals cellulose ( paper!), zetmeel en suikers. Het is niet zo dat een goede hygiëne automatisch de zilvervis tegen gaat. Het heeft vooral te maken met een hoge vochtigheidsgraad. Als u bijv. last heeft van zilvervisjes op zolder bij uw boekenverzameling, dan helpt het om na bestrijding daar de luchtvochtigheid te verlagen om zo de kans op herhaling te verminderen. Dus beter ventileren en het wasrek wellicht elders plaatsen?
Bel voordat de zilvervisjes nog verder naar binnen komen en serieuze problemen veroorzaken als u (of uw gezinsleden) bijvoorbeeld allergisch bent voor zilvervisjes….
Want ook in Wijchen kan 1 zilvervisje 180 nakomelingen krijgen in een jaar !! Maar het gaat helaas verder…. afhankelijk van de soort, kan een zilvervisje tot 2-8 jaar oud worden en is volwassen is na enkele maanden… die kinderen doen ook aan voortplanting etc etc.
één Zilvervisje kan in totaal tot 4,3 miljoen nakomelingen krijgen !!

Diervriendelijk bestrijden van zilvervisjes in Wijchen, dat is lastig, wel gebruiken we middelen die alleen de zilvervisjes bestrijden.
Herhaling is te voorkomen door verlaging van de luchtvochtigheid, goede hygiëne, afdichting van kieren met kit. Op voorhand verjagen om te voorkomen dat ze bij u nestelen kan met chemische middelen en ultrasoon geluid (heeft dus alleen nut als ze nog niet zijn teruggekomen)

bestrijden van zilvervisjes in Wijchen, regio Gelderland Zuid

Het zilvervisjesseizoen in Gelderland Zuid gaat dankzij de warmere winters het hele jaar door,
het is verstandig als u bij de eerste vermoedens al gaat zoeken naar zilvervisjes, want tijdig bestrijden van zilvervisjes voorkomt een zilvervisjesplaag!

Zilvervisjes bestrijden Wijchen bel 024-2042385

Zelf zilvervisjes bestrijden in Wijchen raden wij alleen aan als het er niet teveel zijn!
volg de aanwijzingen op de verpakking van het gif en let ook goed op uw eigen veiligheid:
Staat u wel stabiel op het trapje? Nooit het gif inademen, en laat het niet in uw ogen komen!!
Let wel: het gebruik van gif kan gevaarlijk zijn!!

Maar waarom zou u zelf gaan experimenteren met alle risico’s van dien als een professioneel bedrijf dit tegen een scherp tarief van u overneemt? Plus: U heeft niet de juiste beschermende kleding, geen ademhalingsbescherming en U beschikt niet over het juiste professionele zilvervisjesgif dat alle zilvervisjes dood maakt (maar verder redelijk milieuvriendelijk is)
En denkt u eens aan moeilijk bereikbare plekken. Om erbij te komen is een, om ook nog te bestrijden is twee. De nesten kunnen onder de vloer zitten, achter de keukenkastjes, onder de koelkast, in spouwmuren of achter het dakbeschot.
De ongediertebestrijder zoekt eerst het nest om daarna gif in te brengen voor het maximale effect.
De zilvervisjes zijn in nagenoeg alle gevallen binnen enkele dagen dood of verjaagd. Wanneer dat incidenteel niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald.
Kortom… bel de zilvervisjesbestrijder in Wijchen!

En dan nog dit:
Zilvervisjes opereren niet alleen…., minder bekend is dat preventie het meest effectief is om zilvervisjes te weren : ongediertepreventie. Het gebruik van weringsmaatregelen is aan te bevelen. Dit kan bijvoorbeeld door knaagbestendig materiaal te gebruiken bij de bouw, maar ook door kieren en scheuren direct te dichten met kit, heel goed te ventileren, etc.

bestrijder van zilvervisjes in Wijchen

zilvervisjebestrijder Wijchen: gespecialiseerd in Horeca oplossingen.

Zilvervisjes bestrijden in Wijchen doet deze ongediertebestrijder
zo snel mogelijk, in principe binnen 24 uur na uw melding.
Geef dan ook aub de (vermoedelijke) locatie van het nest door.

Plaagdierbeheersing Nederland helpt u in de regio Gelderland Zuid, dus ook in: Nijmegen, Oosterhout, Millingen en uiteraard in Wijchen.

Zilvervisjes bestrijden in Wijchen, 024-2042385

meer ongediertebestrijding in de gemeente Wijchen:

wespen bestrijden in Wijchen | muizen bestrijden in Wijchen | houtworm bestrijden in Wijchen |
kakkerlakken bestrijding Wijchen

Gewaardeerd met een 9,4! –
Gebaseerd op 00 recente Google® reviews van Plaagdierbeheersing Nederland
een aangewezen ongediertebestrijder voor Wijchen, Wijchen

9,4
10
1
00

024-2042385

logo
Wijchen
€€
Ma-Zon 7/7 open