kosten van bestrijden van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en wespen

kosten wespennest verwijderen, of het bestrijden van zilvervisjes, kakkerlakken, muizen en ratten

dat is eigenlijk niet van te voren aan de telefoon te zeggen:

De wespenbestrijder gaat op zoek naar de uitvliegopening, om daarna wespenpoeder in te brengen zonder dat het weg waait.
De wespen zijn meestal binnen enkele uren dood. Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald, dat kost tijd…. Vervolgens wordt het nest verwijderd en vernietigd. En als het nest op een lastige plek zit (hoog, daknok, etc) is deze ongediertebestrijder “zomaar” 2 à 3 uur bezig met het doden van de wespen en het opruimen van een wespennest.

De knaagdierbestrijder gaat op zoek naar het nest, om daarna gif in te brengen . Tevens beoordeelt hij de bouwkundige en hygiënische situatie om herhaling te voorkomen.
De muizen zijn meestal binnen enkele dagen dood of verjaagd Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald, dat kost tijd…. Vervolgens wordt indien mogelijk, het nest verwijderd en vernietigd. En als het nest op een lastige plek zit (onder de grond, achter het plafond) dan wordt het een afweging tussen kosten en baten.

Kosten kakkerlak bestrijding
: De kakkerlakbestrijder gaat op zoek naar het nest, om daarna gif in te brengen . Tevens beoordeelt hij de bouwkundige en hygiënische situatie om herhaling te voorkomen. De Kakkerlakken zijn meestal binnen enkele dagen dood of verjaagd Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald, dat kost tijd…. Vervolgens wordt indien mogelijk, het nest verwijderd en vernietigd. En als het nest op een lastige plek zit (onder de grond, achter het plafond) dan wordt het een afweging tussen kosten en baten. zie hier boven

Kosten zilvervisjes bestrijding
: De zilvervisjes gaat op zoek naar het nest, om daarna gif in te brengen . Tevens beoordeelt hij de bouwkundige en hygiënische situatie om herhaling te voorkomen. De zilvervisjes zijn meestal binnen enkele dagen dood of verjaagd Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald, dat kost tijd….

Voor dat de werkzaamheden beginnen wordt de situatie ter plekke beoordeeld en krijgt u van de ongediertebestrijder een schatting van de kosten, u kunt dan uw akkoord geven.