Wespen overlast?

Last van wespen, kakkerlakken of muizen?

Ziet u veel wespen op een plaats vliegen, dan is de kans groot dat daar de ingang het nest is. Een nieuw nest kan onopvallend zijn , en zit vaak op een rustige plek, onder een dakpan, achter een zolderbalk, aan een boomtak, etc

Wespen kunnen gevaarlijke steken geven, vandaar dat de bestrijding van een wespennest snel moet gebeuren, Bel het lokale nummer van uw regio.

Diervriendelijk verwijderen van een wespennest, dat gaat niet, wel gebruiken we middelen die alleen de wespen verdelgen en niet (of nauwelijks) de omgeving.

Zelf een wespennest bestrijden is niet aan te raden

Zelf een wespennest opruimen raden wij niet aan, het verwijderen van een wespennest kan gevaarlijk zijn:
U heeft niet de juiste beschermende kleding, geen ademhalingsbescherming en U beschikt niet over het juiste professionele gif dat alle wespen dood maakt (maar verder redelijk milieuvriendelijk is)
Toch zelf een wespennest verwijderen? Kijk hier voor tips en daar voor de gevaren van een wespensteek….. (5% van de mensen is allergisch !!)
neem geen risico, bel de professional!

Wat doet de professionele ongediertebestrijder?

De wespenbestrijder zoekt de uitvliegopening, om daarna wespenpoeder in te brengen zonder dat het weg waait.
De wespen zijn meestal binnen enkele uren dood. Als dat niet het geval blijkt te zijn, wordt de behandeling herhaald. Vervolgens wordt het nest verwijderd en vernietigd. En als het nest op een lastige plek zit (hoog, daknok, etc) is deze ongediertebestrijder zomaar een paar uur bezig met het verdelgen en verwijderen van een wespennest.

bel de erkende ongediertebestrijder!

 

Geef een antwoord